Gå til hovedindhold

VIP-netværk med gratis kurser, produkter m.m?

VIP-netværk med gratis kurser, produkter m.m?

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0

Nyhed!

Link til Innowell og kom med i vores VIP-netværk.

I vores VIP-netværk får du særlige invitationer til fx nye spændende kurser som vi gerne vil teste, testning af nye eksklusive hudplejeprodukter, kropsplejeprodukter, makeup m.m., særlige rabatmuligheder, spændende events og meget mere.

Det nye tiltag er skabt for at vise, at vi sætter pris på de mange elever og fans, som linker til vores hjemmeside www.innowell.net, samt anbefaler os på nettet. Jeres links og anbefalinger har stor værdi for vores uddannelsesinstitution, og dette vil vi gerne påskønne ved det nye VIP-tiltag. Medlemsskabet af vores VIP-netværk er selvfølgelig gratis! 
Når du linker til www.innowell.net på din egen hjemmeside eller på div. andre hjemmesider, så indsæt herefter linket i Facebooktråden om VIP-netværket, og derefter vil du modtage din første gave i form af en eksklusiv neglelak eller læbestift i assorterede farver, samt blive oprettet i vores VIP-kartotek, hvor du vil modtage besked om jævnlige VIP-fordele.
Linker du endnu ikke til www.innowell.net, og ikke lige ved hvordan man gør, så kan du evt. ringe til os på 98901080 og få en lille vejledning. Hav en god dag:-)

Bilag vip_innowell.jpg