Gå til hovedindhold

Ny produktguide i Ainhoa

Ny produktguide i Ainhoa

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0

Vores leverandør Danbeauty har netop opdateret deres produktbrochure og prisliste fra hudplejemærket Ainhoa til alle deres forhandlere og behandlere. Produktbrochuren har vi valgt at poste til jer her i Innowells forum, da den kan også kan benyttes af vores kosmetologi-studerende, der skal øve med og lære om disse produkter, og måske behøver en let og hurtig produktguide.
Brochuren findes i to udgaver, en til print i en høj opløsning, og en til web og mail i en lav opløsning. Vedhæftet findes brochuren til web og mail. 
Den flotte brochure kan evt. mailes til dine kunder eller oploades til din hjemmeside. Bagerst i brochuren findes produkternes vejledende udsalgspriser, og vil man gerne sælge produkterne til en anden pris end den vejledende, kan man få en brochure uden priser, så man helt selv kan bestemme. 
TIP: Når du klikker på billedet eller den vedhæftede fil, så prøv straks efter at filen er åbnet, at klikke Ctrl+L så vil du kunne se den i fuld skærm, og sådan kan brochuren evt. også vises som et virkeligt flot slide-show på en skærm i din klinik.
Vidensdel, debatér eller stil gerne spørgsmål i Innowells forum. 
God fornøjelse med brochuren.
Husk at Innowells studerende kan købe produkterne til engrospriser. Hør evt. nærmere om dette hos Innowell/ 98901080 eller Danbeauty/ 98901081.
Ønsker du at lære at lave professionelle ansigtbehandlinger, kan vi tilbyde et populært og intensivt kursus i hudterapi. Læs mere om dette her.

Ainhoa brochure og prisliste