Selvstændig fodplejer får stor succes

Selvstændig fodplejer får stor succes

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0

Kære uddannede behandler
Vi modtager jævnligt succes-historier fra vores tidligere studerende til stor inspiration og glæde for hele personalet. Det er dejligt når I holder kontakten til os, og fortæller om hvordan det går.

Flere er uvidende om, at selv en lille succes-historie kan bane vej til stor PR i pressen, på hjemmesiden, facebook m.m., og derfor har Innowell valgt at hyre en professionel journalist til at forvandle jeres succeshistorier til professionelle pressemeddelser. Har du en lille eller stor succes-historie, som du kunne tænke dig at bruge til professionel PR og markedsføring, så skriv til os og lad os også fortælle din historie. 

Det er gratis at få journalisten til at skrive om dig og din succes, og også gratis for dig, at få artiklen opsat grafisk og professionelt så du kan bruge den direkte på din hjemmeside eller sende den til aviser og magasiner m.m. Det eneste du skal gøre, er at maile os en kort succeshistorie, og herefter vil du høre fra os.

Artiklerne vil vi samle i et spændende succes/referencemagasin, som vil udkomme om ca. 1½ år, hvor Innowell kan fejre 10 års jubilæum.

Vedhæftet findes en spændende succeshistorie om en selvstændig fodplejer der får stor succes.

selvstændig fodplejer får stor succes