Gå til hovedindhold

Kæmpe Fradrag og Fri for Moms!

Kæmpe Fradrag og Fri for Moms!

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0

Så er det ved at være sidste udkald, hvis du ønsker fradrag for efteruddannelse og momsfritagelse på behandlinger i dette regnskabsår.

Vi nærmer os hastigt det nye regnskabsår, som begynder 1. januar 2013, og det er derfor en god ide at påbegynde efteruddannelse nu!

Hvis du påbegynder efteruddannelse inden 1. januar 2013, får du nemlig fradraget tilbage på efteruddannelse allerede i juni 2013. Hvis du derimod venter til efter 1. januar 2013, får du derimod først fradraget tilbage på efteruddannelse i juni 2014. Hvilket vil sige 1½ år senere…!

Så hvis du længe har overvejet at tage kursus i fx anatomi og fysiologi for at blive momsfritaget på behandlinger, bør du derfor påbegynde uddannelse eller kursus inden 31. december 2012.

Selv om du evt. vælger rentefri ratebetaling på efteruddannelse hos Innowell, så får du alligevel fradrag for hele beløbet i dette regnskabsår. Også selv om raterne evt. løber langt ind i 2013.

Så mangler du fx et kursus i psykologi for at blive momsfritaget på dine behandlinger, så betyder dette, at du med én enkelt rentefri rate på 331,- betalt i 2012, kan få hele prisen på kurset i alt 3.975,- medregnet i regnskabsåret for 2012. Dette betyder, at du vil begrænse din udgift til SKAT i dette regnskabsår, og at du med din nye momsfritagelse på behandlinger helt vil fjerne dine kommende udgifter til moms på behandlinger, som hører under det SKAT betegner som “anden egentlig sundhedspleje” fx fodpleje, massage, alternativ behandling m.m.. Det er en god investering i din fremtid!

Har du brug for flere oplysninger omkring ovenstående, er du velkommen til at kontakte Innowells studievejledning på 98901080, info@innowell.net, www.innowell.net.

Husk, at Innowell opfylder SKATs uddannelseskrav til at blive en momsfritaget behandler, at du kan prøve det gratis inden du køber, at du kan læse på fjernundervisning, så du kan passe job samtidigt, at det er hurtigt og spændende at læse på fjernundervisning, at vores personale hjælper dig under hele uddannelsen og meget meget mere…

Nederst findes Innowells brochure om sundhedsfaglige enkeltfag indeholdende oplysninger om SKATs uddannelseskrav, priser på anatomi, fysiologi, sygdomlære, psykologi med mere.

Hav en god dag:-)

Hilsen Maj Mosegaard

Studievejledningen Innowell

Klik på billedet eller find brochuren her

brochure kursus anatomi, fysiologi, sygdomslære m.m.