Godkendt praktikplads i massage

Godkendt praktikplads i massage

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0

Innowell har netop godkendt endnu et praktiksted, som denne gang ligger i Skjern i Jylland. Praktikpladsen hedder "Fysiurgisk Massør Anne Marie Jensen" og tilbyder praktik i professionel massage. Vi byder Anne Marie velkommen til Innowells netværk af professionelle praktiksteder. Du kan læse mere om Anne Marie ved at følge dette link: http://www.massoeren-skjern.dk/ 

Med Anne Maries klinik er Innowell nu allerede oppe på 10 praktikpladser, som tilbyder praktisk læring i min. 158 timer. Praktikpladserne modtager lærehonorar af Innowell, som skal sikre, at der afsættes tid til undervisning under den ulønnede praktikperiode. 

Innowell påbegyndte at opbygge et landsdækkende netværk af professionelle klinikker/praktikpladser for kun 6 uger siden, med ønsket om at skabe en bedre mulighed for uddannelse, uanset hvor man bor, samt ønsket om at skabe bedre mulighed for en ubytterig dialog og et godt samarbejde mellem uddannelsesinstitution og erhvervsliv.

Vi er meget glade og stolte af, at så mange klinikker/praktiksteder allerede har tilkendegivet deres interesse, og håber at endnu flere vil tilbyde deres praktiske viden, erfaring og håndværk, så vi sammen kan uddanne de bedste behandlere i Skandinavien.

Har du egen klinik og gerne vil vide mere, kan du eventuelt læse denne artikel fra Innowells Karrierecenter: http://www.innowell.net/karrierecenter/tips/bliv-godkendt-praktikplads/ 
Endvidere er du velkommen til at kontakte vores studievejledning på info@innowell / 98901080 for mere information.