Gå til hovedindhold

Vind 4 Romantiske MiniCruise for 2 personer

Vind 4 Romantiske MiniCruise for 2 personer

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0

Innowells personale modtager hver uge flotte tilbagemeldinger på de studerendes tilfredshed, og det gør vores arbejde til verdens dejligste. Ligeledes kommer nu størstedelen af Innowells nye kunder, fordi de er blevet anbefalet af jer.

Vi ønsker og håber på, at få lov til at publicere jeres mange dejlige anbefalinger og tilfredshed med os, samt takke for jeres støtte til Innowell. Derfor udlodder vi nu 4 stk. gavekort til et Romantisk MiniCruise med kahyt for 2 personer til skønne Oslo med skibet Stena Saga. Skibet byder på flere restauranter, natclub, casino, barer, biograf, legerum, taxfree shopping og et lækkert spa-område på 750 m2 med panoramaudsigt over havet.

Det eneste du skal gøre, er at blive medlem af Innowells Facebook-gruppe, og anbefale os på siden under ”anbefalinger”. Ligeledes kan du flere steder på www.innowell.net anbefale os ved at klikke på ikonet ”anbefalet” under de informationssider, som du ønsker at anbefale.

Vi trækker lod mellem alle anbefalinger d. 22. december 2011, således at 2 gavekort går til anbefalinger på vores Facebook-gruppe, og 2 gavekort går til anbefalinger på www.innowell.net. De 4 gavekort gælder hver for 2 personer, hvilket betyder, at de fire vindere frit kan invitere en rejsepartner i form af sin kæreste, familiemedlem eller ven, som tak for at vi må publicere jeres anbefalinger.

De 4 vindere vil blive offentliggjort på Facebook, samme dag som udtrækningen, og kan herefter rette henvendelse på info@innowell.net/ 98901080 for tilsendelse af gavekort.

Tak for jeres støtte, og rigtig god jul og et godt nytår fra hele personalet.

Stena Sage - Minicruisefærge fra Stena Line