Gå til hovedindhold

Kæmpe Fradrag og Fri for Moms!

Kæmpe Fradrag og Fri for Moms!

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0

Så er det ved at være sidste udkald hvis du ønsker fradrag for efteruddannelse i dette regnskabsår.

Vi nærmer os hastigt det nye regnskabsår, som begynder 1. januar 2012, og det er derfor en god ide at påbegynde efteruddannelse nu! 

Hvis du påbegynder efteruddannelse inden 1. januar 2012 får du nemlig fradraget tilbage allerede i juni 2012. Hvis du derimod venter til f.eks. 1. januar 2012 får du derimod først fradraget tilbage i juni 2013. Hvilket vil sige 1½ år senere. 

Så hvis du længe har overvejet, at læse fx anatomi og fysiologi for at blive momsfritaget på behandlinger, bør du derfor starte nu.

Selv om du evt. vælger rentefri ratebetaling på efteruddannelse hos Innowell, så får du alligevel fradrag for hele beløbet i dette regnskabsår. Også selv om raterne evt. løber langt ind i 2012.

Så mangler du fx psykologi for at blive momsfritaget på dine behandlinger, så betyder dette, at du med en enkelt rentefri rate på 314,- betalt i 2011 kan få hele prisen på 3.775,- medregnet i regnskabsåret for 2011. Dette betyder at du vil begrænse din udgift til SKAT i dette regnskabsår, og at du med din nye momsfritagelse vil fjerne dine kommende udgifter til moms på behandlinger, som hører under "anden egentlig sundhedspleje". 

Det er en god investering i din fremtid!

Har du brug for flere oplysninger er du velkommen til at kontakte Innowells studievejledning på 98901080 eller på info@innowell.net. Husk, at Innowell er godkendt af SKAT!

Jeg har vedhæftet vores brochure på sundhedsfaglige enkeltfag indeholdende oplysninger om SKATs uddannelseskrav, priser på anatomi, fysiologi, sygdomlære og meget meget mere.

Hav en god dag:-)

Hilsen Maj Mosegaard
www.innowell.net

fradrag og fri for moms!