Gå til hovedindhold

Ny lærebog i Kosmetologi til salg

Ny lærebog i Kosmetologi til salg

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0
Så er flere års udviklingsarbejde og forfatterskab netop færdig til videresalg. Det drejer sig om pt. én lærebog, der er udviklet som e-bog, men flere er på vej.
Lærebogen hedder “Kosmetologi – fra interesse til profession”, og er en spændende lærebog i kosmetologi som profession.
Bogen indeholder basal og udvidet viden om kosmetologiens mange facetter, og kan benyttes som en lærebog på forskellige uddannelsesinstitutioner. Ligeledes kan den benyttes som “gør det selv bog” for de som har lyst til at “lege” med kosmetologiens mange spændende behandlinger, eller som supplement til øvrig viden indenfor kosmetologien.

Bogen indeholder flere selvstændige kapitler, og disse er også klargjort til salg. Se vedhæftede indholdsfortegnelse. Disse kapitler kan med fordel købes og benyttes af uddannelsesinstitutioner, som f.eks. udbyder kurser i kunstige negle, manicure, pedicure, hudterapi, makeup med mere.
Hovedbogen og kapitlerne indeholder mange pædagogiske billeder og illustrationer, samt opgaver som gør undervisningsmaterialet motiverende og let at lære.

Det er en del af Innowells værdigrundlag at værne om vores natur. Dette blandt andet gennem et minimum af papirforbrug, for at reducere giftig papirproduktion og CO2-udledning, og netop derfor er vi stolte af, at vores nye lærebøger er udviklet som elektronisk undervisningsmateriale/e-bøger.
Elektronisk undervisningsmateriale har ligeledes nogle særlig velegnede pædagogiske muligheder til brug for fjernundervisning og differentieret undervisning, og giver vores studerende særlige pædagogiske læringsfordele, som blandt andet er:
  1. Benytte indbygget søgefunktion. Med et klik med musen kan den studerende hurtigt finde et givent ord eller sætning, hvor som helst i materialet
  2. Ændre skriftstørrelse, så eventuelt svagtseende har optimale forhold for sit studie
  3. Vælge oplæsning af det skrevne, så ordblinde og/eller svagtseende har lige mulighed for uddannelse, eller benytte oplæsning for at hvile og afstresse mens der samtidigt læres
  4. Vælge elektronisk oversættelse for studerende med dansk som andet sprog
  5. Vælge elektroniske notater direkte i pensum, som aldrig bliver væk, og som kan findes ved hjælp af søgefunktionen
  6. Vælge indtalelse af verbale notater direkte i undervisningsmaterialet til hjælp for ordblinde
  7. Vælge direkte i pensum, at indlægge links til supplerende materiale fra internettet med mere

Bogen vil blandt andet blive benyttet i Innowells kosmetologuddannelse og på diverse kurser, og vi er stolte af, at kunne præsentere et nyt, opdateret og spændende undervisningsmateriale på et højt niveau.

Forfatteren til den ny lærebog og kommende lærebøger er Mille Mosegaard, som er uddannet kosmetolog og massør, og nu læser Medicin med industriel specialisering på Aalborg Universitet. Du kan læse mere om Mille under Karrierecenter.

Innowell håber, at I vil synes godt om vores nye lærebøger, og forfatteren Mille Mosegaard håber, at i vil bidrage med kritik, så bøgerne fortsat kan udvikles.

Køb bogen her: http://www.innowell.net/studie/course/category.php?id=82

Rigtig god læselyst!