Gå til hovedindhold

Karrierecenter, Facebook og YouTube

Karrierecenter, Facebook og YouTube

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0
Her er lidt info om Innowells informationskanaler:
Karrierecenter
Innowells Karrierecenter er en vidensblog indenfor hudpleje, fodpleje, massage, spa og wellness. Karrierecenteret blev oprettet i 2009 som en ekstra service til Innowells studerende, da hovedparten ønskede at starte egen virksomhed, og ønskede hjælp til markedsføring, rådgivning med mere. Ligeledes ønskede mange at vedligeholde deres viden efter endt uddannelse. 
Innowells Karrierecenter blev på meget kort tid så populær, at over 500 personer besøgte det hver måned. Mange rettede efterfølgende henvendelse til os med positive tilkendegivelser på vores artikler og markedsføringsidéer, og kom med egne bud på ideer og oplæg til værdifuld sparring. Dette første til, at Innowell i april 2011 udvidede sit Karrierecenter med mange nye spændende tiltag, hvor også andre kunne gøre gavn af Innowells Karrierercenter. Endvidere blev det muligt at kommentere og give feedback på vores indlæg og artikler, så studerende kunne vidensdele med uddannede om samme interesseområder.
Karrierecenter indholder små “Tips til Succes”, inspiration til markedsføring, gode råd, salg, service, produktinformation, viden indenfor anatomi, fysiologi, sygdomslære med mere. Besøg Innowells Karrierecenter på http://www.innowell.net/karrierecenter/.

YouTube
Innowell åbnede i 2010 sin egen undervisningskanal på YouTube med mange spændende undervisningsvideoer. På forsiden af vores kanal findes vores undervisningsvideoer inddelt i kategorier, således at det er let at finde vej til de videoer som har interesse. Undervisningskanalen vil indeholde spændende træningsvideoer, som blandt andet skal implementeres i Innowells uddannelser, kurser og e-bøger for skoleåret 2011-12. Undervisningskanalen kan med fordel benyttes af:
- uddannelsessøgende, som savner virtuel information inden beslutning om endelig uddannelsesvalg
- elever, som mangler virtuel undervisning til at understøtte deres pensum, e-læring og øvelsesbehandlinger hjemme
- selvstændige, som søger inspiration til at udbyde nye spændende behandlinger
- selvstændige, der ønsker virtuelt at vise/ sælge deres behandlinger via deres hjemmeside
- og meget meget mere.
Ønsker du helt automatisk at få besked, når vi har udviklet en ny video, kan du med stor fordel og helt gratis abonnere på vores undervisningskanal. På denne måde behøver du ikke at bruge unødig tid på at holde øje med alt det nye, som rører sig i branchen af spændende behandlinger. Besøg kanalen her: http://www.youtube.com/user/Innowellnet#g/p
Facebook
I 2010 åbnede Innowell et nyhedsforum på Facebook. Her kan studerende, uddannede og alle øvrige interesserede få nyheder om alt hvad der rører på sig hos Innowell. Ligeledes kan man opnå rabatter hos Danbeauty.dk og hos Innowell, hvis man er medlem af vores Facebookgruppe. Uanset hvad der sker på Innowell, i Karrierecenter, på YouTube eller hos Danbeauty, så vil dette fremgå på Facebook. Så ønsker du kun at holde dig orienteret ét sted, så anbefaler vi Facebook. Besøg vores nyhedskanal her: http://www.facebook.com/innowell og husk at klikke "synes godt om" for at blive medlem.