Gå til hovedindhold

Nyt spændende kursus i psykologi

Nyt spændende kursus i psykologi

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0
Nu kan vi tilbyde et nyt og spændende kursus i psykologi.

Innowells læreteam har i samråd med Ole Schultz Larsen fundet nyt og spændende undervisningsmateriale, som er særligt velegnet til fjernundervisning. Ole Schultz Larsen er lektor i psykologi, forfatter og underviser.

Vores kursus indeholder en grundlæggende læring i psykologi, med fokus på en behandlers udfordringer mellem behandler og klient.

Kurset indeholder læring i personlighedspsykologi, psykoanalyse, medfødte psykologiske forskelle mellem kønnene, adfærdsmøntre, kognitiv psykologi, intelligens, kommunikation, socialpsykologi, kulturforskelle og stress. Endvidere findes et modul i neuropsykologi, hvor der læres om hjernens opbygning og funktion. Sidste modul omhandler psykiske lidelser, hvor der læres hvordan psykiske lidelser opstår, forplanter sig og medfører en adfærd der afviger fra normen.

Kurset henvender sig til alle med interesse for ovennævnte emner, samt alternative behandlere, hjælpere, misbrugspersonale, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter m.m., som ønsker mere viden i psykologi.

Studiet i psykologi understøttes af spændende film, opgaver og test.
Efter at have bestået test og opgaver får den studerende et uddannelsesbevis der redegør for 50 lektioner i psykologi til brug for f.eks. viderestudie, Skat, momsfritagelse mm.

Til studiet i psykologi benyttes bogen Psykologiens veje af Ole Schultz Larsen, som er en bog der kan købes som trykt bog, e-bog og ibog. Sproget er let forståeligt gennem hele bogen, og er særlig velegnet til fjernundervisning og selvstudie, da teksten følges op af illustrationer, miniopgaver og debatoplæg. Bogen kan købes hos boghandleren, på internettet eller lånes på bibliotek.

Kurset tilbydes som e-læring/ fjernundervisning.

Læs eventuelt mere om kurset i vores store kursusbrochure.