Gå til hovedindhold

Stor virksomhed efterspørger uddannede fra Innowell

Stor virksomhed efterspørger uddannede fra Innowell

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0

Endnu en virksomhed efterspørger uddannede fra Innowell.

Flere og flere virksomheder har opdaget, at alle uddannede fra Innowell opfylder Skats uddannelseskrav til momsfritagelse på behandlinger, og det gør en behandler fra Innowell særlig eftertragtet.

Momsfritagelsen er en personlig momsfritagelse, som betyder at kun de personer, som opfylder Skats uddannelseskrav må udføre momsfrie behandlinger. Ved en ansættelse har dette stor betydning for indehaveren, da indehaveren tjener 25% mere på en ansat fra Innowell end en ansat fra en uddannelsesinstitution, som ikke opfylder disse uddannelseskrav.

Mange forstår ikke betydningen og vigtigheden af denne momsfritagelse, og vælger deraf desværre ofte billige og korte uddannelser, hvorefter de uddannede må efteruddanne sig meget dyrt og langsigtet for at have samme konkurrencedygtighed som jer. Over 20% af Innowells studerende er uddannede fra andre uddannelsesinstitutioner, som tager efteruddannelse i sundhedsfaglige enkelfag til momsfritagelsen.

Arbejdsgivere forstår betydningen af denne momsfritagelse, og ofte er de villige til at betale en højere løn til en momsfritaget behandler pga. den højere fortjeneste. Når du er uddannet hos os, bør du derfor markedsføre dig med din gode uddannelse. Fortæl gerne på din hjemmeside m.m. at du opfylder de strengeste uddannelseskrav, som er Skats uddannelseskrav til anden sundhedspleje og husk især at gøre opmærksom på dette ved en evt. jobsøgning.

Læs mere om det spændende job hos Healthcare.dk i vedhæftede jobannonce.

Rigtig god sommer.