Gå til hovedindhold

Ny Uddannelsbrochure

Ny Uddannelsbrochure

ved Brian Mosegaard -
Antal besvarelser: 0

Uddannelsesændringer m.m.

Så er de nye ændringer for 1. halvår 2010 klar. De byder på store uddannelsesændringer og både prisstigninger og prisfald.

I 2010 omrokeres vores semestre således at 1. semester, som i kender det, nu bliver 3. semester, 2. semester bliver nu 1. semester, og 3. semester bliver nu 2. semester. I den vedhæftede uddannelsesbrochure kan du finde denne nye omrokering under uddannelsernes opbygning. Omrokeringen har vi valgt, fordi de fleste af vores studerende ønsker at komme i gang med at lave behandlinger hurtigst muligt, og da vi har udvidet vores nye 1. semester med relevant anatomi og fysiologi, er det for første gang nu blevet muligt. De studerende, som allerede er godt i gang med uddannelsen, skal ikke fortvivle over disse omrokeringer. Det eneste det betyder for jer er at jeres semester nu har fået nye navne, og i skal bare fortsætte som hidtil.

2010 byder også på prisstigninger og prisfald. Disse prisstigninger og prisfald kan ligeledes findes i den vedhæftede uddannelsesbrochure. Nogle synes selvfølgelig, at det er trist med prisstigninger, mens andre glæder sig over deres prisfald, under alle omstændigheder gælder det, at de studerende som allerede har betalt deres semester, vil ikke hæfte for prisstigninger eller få penge retur ved prisfald på et betalt semester.

Slutteligt skal nævnes, at tilstedeværelsesundervisning nu forgår fra Øster Søgade 100. 2100 København Ø hos Innowell CPH. Alle henvendelser ang. overnatning og forplejning kan rettes til cph@innowell.net. Det er let at komme til Innowell CPH, som ligger lige i hjertet af København med fantastiske transportmuligheder. Ligeledes er flyforbindelser fra Jylland til København ofte både billigere og hurtigere end egen transport i bil eller med tog.

2009 bød også på rigtig mange nye studerende hvoraf mange kom på baggrund af jeres anbefaling. Disse flotte anbefalinger år efter år varmer os hver gang lige meget om hjertet. Når nogen anbefaler en uddannelsesinstitution, er det den bedste form for markedsføring, man kan tænke sig, og vi har derfor valgt ikke længere at ville lade dette gå ubemærket hen. For fremtiden vil vi belønne jeres anbefalinger, som fører til en ny studerende på vores uddannelser, med en flot produktgave fra Danbeauty.dk til en værdi af min. 1.000,- Ligeledes vil den nye studerende på jeres anbefaling kunne opnå 1.000,- rabat på sin uddannelse, således at også hun får en påskønnelse af at kende dig. Tak fordi i anbefalede os, som uddannelsesinstitution og tak for 2009J

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte mig på brian@innowell.net

Med venlig hilsen

Brian Mosegaard

(Rettet af maj mosegaard - mandag, 4 januar 2010, 16:36)