Innowell CPH søger undervisere og behandlere

Innowell CPH søger undervisere og behandlere

ved Maj Mosegaard -
Antal besvarelser: 0
1. januar 2010 åbner Innowell CPH på Øster Søgade 100 i København Ø. CPH skal kører 3. semester af Innowell´s uddannelser til Zoneterapeut, Fodplejer, Massører, Kosmetologer, Spa- og wellnessterapeuter, samt en lang række kurser.

Undervisere:

Derfor søger vi undervisere til at varetage undervisningen indenfor disse fag. 3. semester varer fra 5 til 12 dage, alt efter hvilken uddannelse det er. I 2010 har vi planlagt 4 forløb af hver uddannelse, og forventer at dette vil være stigende fremover.

Behandlere:

Skolen åbner også en professionel klinik med behandlinger indenfor samme områder. Hertil søger vi selvstændige behandlere der kan være tilknyttet klinikken. Hvis du eventuelt har lyst til selv at starte en klinik i vores flotte lokaler og evt. samtidigt modtage løn for at undervise, er der også mulighed for dette. Alt topmoderne udstyr, inventar og klinikvarer m.m. stilles frit til rådighed.
Lokalerne er på knap 200 m2 med store udvidelsesmuligheder, har en fantastisk synlighed og er beliggenhed med vinduespartier ud til gaden.

Er du interesseret i et af ovenstående jobs eller begge, så send en ansøgning til cph@innowell.net

Ved spørgsmål kan du henvende dig til Susan Wichmand på tlf. 20415979